A nemzetközileg elismert Planetshakers dicsőítő zenekar kiadta legújabb, REVIVAL című albumát. A lemezt élőben vették fel a gyülekezet konferenciáján, amelyet áprilisban tartottak az ausztráliai Melbourne-ben, a világjárvány okozta zárlatok rövid szünetében. A kijárási tilalmak és különböző korlátozások árnyékában a Revival a remény és a megújulás üzenetét hirdeti.

Planetshakers: Revival
Planetshakers: Revival

Sam Evans, a Planetshakers dicsőítésvezetője így nyilatkozott az új album születésének körülményeiről: “Miután hónapokig bezártságban kellett élnünk, hihetetlen áldás volt újra összegyűlni! A dalok, amiket énekeltünk, és a kijelentések, amiket tettünk, hatalmas erővel bírtak. Szeretnénk megosztani ezt az élményt a világgal, abban a reményben, hogy bátoríthatunk és megerősíthetünk másokat, hogy Isten ígéretére támaszkodva álljanak, és higgyenek az Ő képességében, hogy bármilyen helyzetet újjáéleszthet az Ő feltámadásának hatalmas erejével. A korlátozások közepette Isten nem volt korlátozva. Gyógyító erővel mozgott – helyreállítva, megújítva, újjáélesztve. A szenvedély, hogy más embereket lássak Istennel összekapcsolódni a dicsőítésen keresztül, nem változott… Ez a legnagyobb örömforrásom, és továbbra is motivál és hajt előre. Szeretném, ha a világ minden táján mindenki átélné azt, amit én átélek.”

Planetshakers – All My Life

Az album néhány új dicsőítésvezető bemutatkozása mellett felvonultatja a Planetshakers jól ismert korábbi arcait is: Joth Hunt, Sam Evans, Andy Harrison, Josh Ham, Aimee Evans, Noah Walker, Natalie Ruiz, Chelsi Nikkerud, Rudy Nikkerud és mások.


A Planetshakersről:

Szenvedélyes, vibráló, releváns és erőteljes – ezek a szavak mind találóan jellemzik a Russell és Sam Evans által alapított Planetshakers szolgálatát és gyülekezetét.

Az Istennel való radikális találkozás után Russell 1997-ben megalapította a Planetshakers nevű konferenciát. A konferencia hamar ismertté vált szenvedélyes dicsőítéséről és imádatáról, és arról a képességéről, hogy a fiatalokban éhséget ébresztett az Istennel való találkozásra.

Azzal a mély vágyakozással, hogy minél több ember találkozzon Jézussal és az Ő kézzelfogható jelenlétével, Russell és Sam 2004-ben megalapította a Planetshakers Church-et az ausztráliai Melbourne-ben. A gyülekezet mellett a Planetshakers Ministries International jelentős globális lábnyomot hagyott maga után – a Planetshakers megbízatását világszerte kifejezi a zenén és a turnézáson, a nemzetközi konferenciákon és rendezvényeken, a Planetshakers Bible College-on és a világ kormányaival való együttműködésen keresztül, hogy rendszerszintű változást hozzon. A csapat hazánkban is többször járt már Ez az a nap! rendezvényeken.

A Planetshakers egy mindenkihez szóló gyülekezet és szolgálat; a melbourne-i központjukban több mint 150 nemzet képviselteti magát, és elsődleges vágyuk, hogy az emberek megtalálják a gyógyulást, az áttörést és a gondviselést, amire szükségük van, amikor Jézus és az Ő egyháza kézzelfogható jelenlétével találkoznak, személyes és életet megváltoztató módon.