Az előzetes regisztrációk szerint hatalmas érdeklődés várja a keresztény dicsőítőzene előadóit felsorakoztató Ez az a nap! eseményt. A július 24-i rendezvényen ezért a szervezők a Várkert Bazár szomszédságában lévő Neoreneszánsz kertet is megnyitják, ahol az érdeklődők kivetítőn követhetik az ingyenes, de regisztrációhoz kötött összejövetelt.

Ez az a nap! 2021 Várkert Bazár
Ez az a nap! 2021 Várkert Bazár

„Tavaly még úgy terveztük, hogy 2021-ben sikerül megtartani az Ez az a nap! 20. éves jubileumi nagy összejövetelét élőben is, azonban az elhúzódó járvány miatt idén sem tudjuk a Puskás Arénába meghívni a sok országból várt közönséget és a nemzetközi, valamint hazai előadókat” – nyilatkozta László Viktor alapító-főszervező. A szervezők a rendezvényről nem mondtak le, reményeik szerint 2022-ben sikerül megtölteniük a Puskás Arénát. A lehetőségeket és az aktuális szabályozásokat figyelembe véve úgy döntöttek, hogy az idei évre meghirdetett időpontban – 2021. július 24-én – egy különleges alkalmat szerveznek. A szabadtéri eseményre a budai vár oldalában található Várkert Bazárban kerül sor. A festői környezetben lévő épületben működött évtizedeken keresztül a Budai Ifjúsági Park, mely számos zenei rendezvénynek, koncertnek adott otthont. Most ezen az ikonikus helyszínen ismert hazai keresztény zenészek és együttesek vezetésével Isten dicsőítésére kerül sor. Az előzetes regisztráció alapján azonban a Várkert is szűkösnek bizonyult, ezért megnyitották a Neoreneszánsz kertet is, ahol kivetítőn követheti a közönség Caramel, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László és a Karneol által vezetett dicsőítést buzdító üzenetek és közös imádság kíséretében.

A rendezvényre a hatályos magyar törvények alapján védettségi vagy oltási igazolvánnyal lehet belépni. A Neoreneszánsz kertbe nem szükséges az igazolvány.
A vendégeket már 16.30-tól várják. Programkezdés: 18.00

Az eseményre itt lehet regisztrálni: https://mailchi.mp/ezazanap/varkertbazar2

A rendezvényt a szervezők élőben közvetítik az Ez az a nap! YouTube csatornáján és Facebook oldalán.

Caramel a balatonboglári Gömbkilátóban tartott Reménység Estén