Zoli 24 éve adta át az életét Jézusnak és azóta születnek az Istent dicsőítő dalok is, de nem kerültek studiós felvételre. Istentől való eltávolódása után, az utóbbi években egy hitbeli megújulást élhet át az erdélyi zenész és ennek a periódusnak a gyümölcsei az új dalok . A Mogyorosi Szilárddal való találkozása nem csak egy barátság kezdete volt, hanem a Landol projekt elindulása is. Az eddigi dalok szerzője Zoli, a hangszerelést és studiós, produceri munkát Szilárd végzi. Szilárd a Youth For Christ szervezet munkatársa és a Névtelen Band zenekar tagja. Mindketten gyerekekkel, tinikkel foglalkoznak, gitárt okatatnak.

Két daluk került fel eddig internetes platformokra, de úton van még jó néhány dal. Koncerteken, dicsőítéseken a duó kiegészül más zenészekkel. Céljuk olyan „testvérekkel” együtt dalt írni, dolgozni, szolgálni, akiket Isten az útjukba vezet. A dalok igeversek olvasása, személyes tapasztalatok, imák alapján születnek és céljuk segíteni az Istennel való kapcsolatukban mindazokat, akik hallgatják és éneklik őket. A Landol nevet Istentől kapták és egyszerre volt számukra érdekes és fura. Idővel ez a név egyre több értelmet talál, hisz biztonságos megérkezést, földre szállást, partot érést jelent.

„Minden embernek jó nemcsak úton lenni, de megérkezni a célhoz és ez a gondolat nagyon sok fizikai, lelki, érzelmi megtapasztalásra érvényes lehet. Ha repülőn vagy a magasban, akkor kap igazán értelmet a landolás fontossága és tétje!” – vallja Zoli egy repülés utáni tapasztalata alapján. Szeretnék, ha minden ember élete célba érne Istennél és ebben a dalaik is segíthetnének. Ezért imádkoznak, így írnak, hangszerelnek és osztják meg a hallgatóikkal. Reménységük, hogy a Szent Lélek vezetésével dalaik megérkeznek, ott landolnak, ahol szükség van rájuk.