A délután folyamán négy előadó lépett színpadra, akik különböző stílusokban, de egy szívvel zenéltek. Az Egyesült Államokból érkezett három Grammy-díjas Michael W. Smith mellett fellépett az Új Forrás, a Hanna Projekt és Oláh Gergő. Mindegyik előadásban érezhető volt a szeretet és a szenvedély az Úr iránt, ami azonnal magával ragadta a közönséget.

László Viktor örömét fejezte ki, hogy Veszprémbe is eljuthatott a rendezvénysorozat, kiemelve, hogy a térségben sok izgalmas kulturális esemény zajlik, és jó ennek a pezsgő életnek részese lenni, bemutatva a mai modern keresztény könnyűzenét az érdeklődők számára. Kifejtette, hogy Veszprém a Dunántúl egyik bástyája, ahol Istennek különleges erődítményei vannak. Hegedűs Barbara alpolgármester is köszöntötte az egybegyűlteket, elmondva, hogy a hit a mindennapi élet áldása, amely segít megélni az örömöket és leküzdeni a nehézségeket.

Az est gerincét a zenei produkciók adták, de természetesen nem maradhatott el az Ez az a nap!-ok egyik alappillérének számító közös imádság sem, amikor a régió különböző egyházainak vezetői léptek színpadra és imádkoztak egységben Istenhez. Hálásak vagyunk, hogy Michael W. Smith gyönyörű énekei mellett az evangéliumot is megosztotta. Megtérésre szólító felhívására többen jelentkeztek, hogy szeretnék életüket Isten kezébe tenni.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megvalósulhatott a rendezvény, amely tele volt energiával, szeretettel és Isten magasztalásával. Hisszük, hogy sokan felüdültek hitükben, megerősödött a kapcsolatuk Atyánkkal, és még jobban szeretnék Őt követni mindennapjaikban.

Szeretettel várunk benneteket a következő hazai Ez az a nap!-ra, amely Debrecenben lesz június 10-én. A Nagyerdei Stadionban megtartásra kerülő alkalmon számos előadó mellett a világhírű ausztrál Hillsong United is színpadra fog lépni. Ezen kívül Isten különös kegyelmeként élhetjük meg, hogy már külföldön is szerveződnek Ez az a nap!-ok, így május 26-án Madridban, június 3-án pedig a horvát tengerparton, a Pula Arénában gyűlünk össze, hogy Istent dicsőítsük. Minden információ ezekről az eseményeiről megtalálható a  www.ezazanap.hu oldalon.