Istennek és nektek köszönhetően Jota továbbjutott A DAL 2021 elődöntőjébe! Ismét hozzátok fordulunk, hogy a támogatásotokat kérjük imában, szavazatokban és megosztásokban, hogy az “Áldom” című dal még több emberhez eljuthasson!

Andelic Jonathan Jota Áldom akusztik próba (Fotó: Bolyki Marci)
Az elődöntőre készülő csapat (Fotó: Bolyki Marci)

A következő fordulóra már lázasan készül a nagyra nőtt stáb. Jota mögött most egy nyolc fős kórus fog állni, akiket talán Ti is személyesen ismertek gyülekezetekből, illetve egy zseniális zongorista is kísérni fogja a produkciót. Tíz ember egy szívvel-lélekkel, közösen énekel Istenről, akkora örömmel, ami mindenkit magával ragad, aki látja a produkciót.

Továbbra is fogjunk össze, és mutassuk meg, hogy a keresztény daloknak van helye a médiában, hiszen egy kicsit mindannyian ott vagyunk Jotával a színpadon, mikor bizonyságot tesz az egész ország előtt. Hisszük, hogy van helye az állandó, helyes értékeket képviselő daloknak is főműsoridőben a tévében.

A DAL 2021 szombatonként 19.35-től látható a Duna TV-n. A műsorban zsűritagok értékelik a produkciókat, de a továbbjutásról a közönség is dönt, ezért fontos, hogy a szurkolás mellett szavazatokkal is támogassuk Jotát és az Áldom című dalát! A szombati élő adás mellett egy másik közönségszavazás is zajlik, ahol már most is lehet szavazni (24 óránként, egészen március 10-ig) ide kattintva.

Kövessétek a műsort, és szorítsunk együtt Jotának! A DAL 2021 elődöntő – március 6-án, 19.35-kor a Duna Televízió műsorán!

Jota produkciója az előző fordulóban