A “Sure Thing” azt sugallja, hogy míg a viharok, a szél és a földrengések ingataggá teszik a talajt, a hit és az isteni gondviselés biztos kegyelmet kínál. “Birodalmak összeomolhatnak/Oszlopok ledőlhetnek/Emberek elbukhatnak/de a Te szavad még mindig áll” – közvetíti a dal.

A Ricardo Guzman által rendezett klip forgatása Sydney és Los Angeles között zajlott, és a hitre, mint az egyetlen állandóra kíván rávilágítani egy állandóan változó világban. A földi elemek és a mindennapi élet felvillanásai között – a természettől a betonépületekig – egy vándor emelkedik fel a földről, miközben a refrén feldübörög – látszólag a zene által átalakulva. A végére minden a feje tetejére áll – ez utalás Isten országának fejjel lefelé való természetére.

“‘Sure Thing’ egy nyilatkozat, amely emlékeztet minket Isten igéjén alapuló igazságokra” – mondta el Jonathon “JD” Douglass, a UNITED tagja. “Isten szava és célja az életünkkel kapcsolatban jó és állandó. Ezt a dalt bátran énekelhetjük, és bízhatunk abban, hogy bármi is történik körülöttünk, tudhatjuk, hogy Isten még mindig irányít. Bízhatunk abban, hogy Jézus erősebb, mint bármilyen kihívás vagy körülmény, amivel szembenézünk. A ‘Sure Thing’ arról szól, hogy meghozzuk azt a döntést, hogy nem egyedül tesszük meg életutunkat – hogy ne keveredjünk bele az élet süllyedő homokjába, ami zavarba ejt, elbizonytalanít és tele van félelemmel. Ehelyett arra a szilárd sziklára építhetjük az életünket, ami Jézus és az Ő igéje. Erre a sziklára támaszkodva tekinthetünk a jövőbe azzal a tudattal, hogy Ő mindent a javunkra cselekszik. Imádkozunk, hogy ez a dal bizalmat és hitet adjon Jézusban, mert Ő a mi biztos pontunk.”

Lead me to the Rock
‘Cause I need something higher
Higher than the world could understand
Foolish as the cross
Humble as the price You paid
The wisdom of a kingdom made to last

‘Cause I don’t wanna build this life
On Babylons of bricks and pride
Sitting on a fault line bound to quake
I’d rather be a bedrock fool
Who trusts in nothing less than You
When every other sure thing surely fails

Lead me to the Rock
Lift me from this sinking sand
I’m sorry for the junk I took for grace
Don’t let it take a fall
To bring me to my knees again
But if it’s what I need
I’ll take my place

‘Cause I don’t wanna build this house
With rubble from the same old ground
Sitting on a fault line bound to quake
I’m banking on a Roman frame
The bedrock of an empty grave
When every other sure thing surely fails

Lord through it all
Through the wind and the storm
On this Rock I’ll stand

Empires may fold
Pillars fail people fall
But Your Word still stands

Age after age 
Till the earth fades away
Still Your kingdom stands

Name above names
Jesus I need Your grace 
‘Cause the world’s gone mad