Az új szám folytatja azt a pop hangzást és produkciót, amelyet a for KING & COUNTRY a “Relate” című dalával mutatott be. A hit üzenetét közvetítő klipben Joel és Luke Smallbone a legkülönbözőbb helyszíneken szerepel, a völgyektől a városokig, ezzel is azt sulykolva, hogy Isten velünk van, függetlenül az időtől és a helytől.

Joel és Luke Smallbone egy nyilatkozatban elmondta “Ez a dal minden körülményhez szól. Legyen szó nehézségekről vagy nagy örömről, mindannyian vigaszt találhatunk abban, hogy Isten velünk van.”

for King & Country: For God Is With Us

A csapat egy hónappal ezelőtt megjelentetett RELATE című dalának klipjét részben a szürkülő Los Angeles-i égbolt hátterében forgattak, és azt vizsgálja, hogy mit jelent mások életének történetein keresztül utazni a közösség, az összetartozás és az egység keresése érdekében.

for KING & COUNTRY: Relate

A for KING & COUNTRY a modern keresztény könnyűzene egyik legelismertebb és legkitüntetettebb duója. A testvérek, Joel és Luke Smallbone négy GRAMMY-díjat, hét GMA Dove-díjat, egy Billboard Music Awardot, 13 K-LOVE Fan Awardot nyertek, és kilenc No. 1. daluk elképesztő, több mint egymilliárd streamelést eredményezett. Az előadó élő show-ját kihagyhatatlan koncerteseményként tartják számon, amely továbbra is elkápráztatja a teltházas közönséget, legyen szó akár az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, Hollandiában vagy Új-Zélandon. A slágergyárosok számos előadóval dolgoztak együtt, többek között a legendás Dolly Partonnal, a NEEDTOBREATHE-val és Timbalanddel. Joel és Luke Smallbone számos társadalmi erőfeszítés mellett kötelezte el magát, amelyek az emberkereskedelemre, a rászoruló gyermekekre, valamint művészeteket támogató programra összpontosítanak.