“TOGETHER (feat. Tori Kelly & Kirk Franklin)”

A COVID-19 sűrűjében a for KING & COUNTRY egy olyan dalt adott ki, amelyet mindannyiunknak hallania kell. A “TOGETHER” egy olyan himnusz, amely a globális járvány bizonytalanságát ragadja meg. Egy dal, amely emlékeztet minket arra, hogy még mindig itt vagyunk egymásnak, még akkor is, ha fizikailag elszakadtunk egymástól. Egy dal az egységről (még a klip is ezt a tényt szimbolizálta).

“God Only Knows”

A duó mindig olyan dalokkal szolgál, amelyek relevánsak és átélhetőek. A “God Only Knows” című alkotás a napjainkban növekedő öngyilkosságokra reflektálva emlékeztet, hogy Isten lát és szeret bennünket. Mindannyiunknak vannak olyan pillanatai, amikor úgy érezzük, hogy senkit sem érdekel, min megyünk keresztül. De az igazság az, hogy Isten lát minket. Ismeri a fájdalmat, amin keresztülmegyünk. A dalszöveg és a klip egyedülállóan és erőteljesen közvetíti ezt az üzenetet.

“joy.”

Ez a dal, ahogy a címe is sugallja, tele van örömmel. Az élet nagyon gyorsan telik, és néha szem elől tévesztjük a körülöttünk lévő örömöt. A “joy.” visszavezet minket az örömhöz, amit Krisztusban találhatunk.

“It’s Not Over Yet”

Olyan dalok, mint az “It’s Not Over Yet”, a “Fix My Eyes”, a “Shoulders” és még sok más szerepelt a for KING & COUNTRY 2014-es “Run Wild. Live Free. Love Strong” című albumán. Ez az album mutatta meg igazán, mire képes a csapat. Különösen az “It’s Not Over Yet” című daluk lett rendkívül népszerű, és sokak kedvence. A dalt a testvérpár húga ihlette, akinél Lyme-kórt diagnosztizáltak. Az “It’s Not Over Yet” egy harci dal, amit neki írtak. Arra emlékeztet, hogy Istennek nagyobb és fényesebb jövője van számunkra, mint amit a körülményeink mondanak nekünk.

“Priceless”

Minden lánynak szüksége van egy emlékeztetőre, hogy gyönyörű és értékes. Úgy tűnik, most jobban, mint valaha, folyamatosan másokhoz hasonlítjuk magunkat, és bizonytalannak érezzük mindennapjainkat. Felbecsülhetetlen vagy. A for KING & COUNTRY azért adta ki “Priceless” című slágerét, hogy a lányokat erre emlékeztesse. A zenekar még a Priceless Mozgalmat is elindította, amely arra ösztönzi a férfiakat, hogy becsülettel bánjanak a nőkkel, és arra bátorítja a nőket, hogy ismerjék fel valódi értéküket. 

“The Proof of Your Love”

Ez a szám arról szól, hogy életünk Jézus szeretetét tükrözze. A világunknak egyre nagyobb szüksége van erre. Egy sötétséggel teli világban arra vagyunk hivatottak, hogy világosság legyünk.

“Amen”

Ez a dal a “Burn The Ships” albumról származik, ami arról szól, hogy Jézus által átalakulunk. Ha egyszer életre keltünk benne, akkor erről bizonyságot kell tennünk másoknak. Erről szól az “Amen” is. A dal kreatív, és megmutatja, hogy mire képes a for KING & COUNTRY zeneileg és szövegileg.

“Fine Fine Life”

Bár a “Fine Fine Life” nem lett olyan nagy sláger, mint a for KING & COUNTRY néhány más dala, mégis ezzel zárjuk a listánkat. Ez egy nagyon szórakoztató dal, nem lehet nem mosolyogni, miközben hallgatod.

Forrás: K-LOVE