Tavaly a nemzet stadionjában megtartott dicsőítés után úgy láttuk, hogy nagy az igény arra, hogy az ott megtapasztalt tüzet és lelkesedést továbbvigyük az ország más városaiba és akár a határainkon túlra is. Ennek keretében április 15-én a Veszprém Arénába, június 3-án a horvátországi Pula Arénába, egy hétre rá pedig a debreceni Nagyerdei Stadionba visszük el Isten örömüzenetét a zenés dicsőítésen keresztül.

Hálásak vagyunk, hogy az ausztrál Hillsong UNITED mindkét júniusi rendezvényen velünk tart. Hisszük, hogy zenei tehetségükkel és lelki hozzáállásukkal segítenek majd nekünk abban, hogy még közelebb kerüljünk Istenhez. Rajtuk kívül Debrecenben színpadra lép Caramel, az Új Forrás, Pintér Béla, Pajor Tamás, a Dics-Suli Band, a Crux és több más dicsőítő csoport, akikről hamarosan hírt adunk.

Facebook-esemény: https://fb.me/e/1ct8pFUXb

Jegyek kaphatók 3990 Ft-ért és 6990 Ft-ért. Csoportos kedvezmények az alábbi konstrukciókban: 5+1, 10+2 és 20+5 ajándékjegy.

Jegyvásárlás: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/ez-az-a-nap-stadion-2023-debrecen-nagyerdei-606053/event.html

Hívunk, gyere el te is, csatlakozz hozzánk, hogy együtt dicsérjük Istent, közösen imádkozzunk, és ünnepeljük Jézus nevét!