A lehetőségeket és az aktuális szabályozásokat figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy az idei évre meghirdetett időpontban – 2021. július 24-én – egy különleges alkalmat szervezünk. A szabadtéri eseményre Budapest és talán az ország egyik legszebb helyszínén, a budai vár oldalában található Várkert Bazárban kerül sor. A festői környezetben lévő épületben működött évtizedeken keresztül a Budai Ifjúsági Park, mely számos zenei rendezvénynek, koncertnek adott otthont. Most ezen a szimbolikus helyszínen ismert hazai keresztény zenészek és együttesek vezetésével Istenünket dicsőíthetjük.

Az esemény mindenki számára INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni ide kattintva lehet. A helyek rohamosan fogynak, ha nem szeretnél lemaradni regisztrálj minél előbb.

A rendezvényre a hatályos magyar törvények alapján védettségi vagy oltási igazolvánnyal lehet belépni. Kapunyitás 17 órakor, programkezdés 18 órakor, várható befejezés 22 órakor.

Fellépők: Caramel, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Karneol.

Igazán hálásak vagyunk, hogy másfél év után újra személyesen is találkozhatunk! Nagy lelkesedéssel készülünk az eseményre és bízunk benne, hogy ti is örültök, hogy végre lehetőségünk van együtt imádni Istenünket! Szeretettel várunk benneteket, kérünk regisztráljatok minél előbb és osszátok meg a hírt ismerőseitekkel is!

További hírek az alkalomról a Facebook-eseményben.

Ez az a nap! 2021 Várkert Bazár
Ez az a nap! Várkert Bazár