A Gável testvérek az elmúlt időszakban több projektben is együtt dolgoztak Mező Misivel. Ezeknek az együttműködéseknek a legújabb gyümölcse a Szentháromság című új szerzemény. A dal szövegét Gável András írta, a zene Mező Misi és Gável Gellért alkotása.

“A végeredmény mindig jó, ha működik az egymásra való figyelés, az egó háttérbe szorítása és a Szentlélek vezetésére való figyelés! Nem a mi érdemünk, ez ajándék! Ajándék Istentől! Gável Gellért, Gável András, az Eucharist Zenekar és jómagam írtunk 4 dicsőítő dalt! Ez tényleg csak úgy kigurult belőlünk! Nem volt stúdiónk, ahol tudtuk volna rögzíteni az anyagot, ezért a házam üres nappalija lett a rapid stúdió, ahol egy héten keresztül tudtunk nyugalomban alkotni! Ez lett az eredménye! Hálás köszönet azoknak, akik hozzáadták lelküket ezekhez a dalokhoz!” – mesélt Facebook oldalán Mező Misi a dal születéséről, utalva rá, hogy a közeljövőben további szerzeményekre is számíthatunk.

A felvételen közreműködik Ferenczi Gyuri szájharmónikán és nagybőgőn, Balog László Panda a dob groove-okban, valamint Pető Illés billentyűn. Ének: Mező Misi, Gável Gellért Gellász, Gável András, Gável-Forgács Klára, Burger Zsófia.

Szentháromság, egy Isten,
Hadd lássuk már szíved!
Szereteted mindig vezet.
Oszd meg velünk az életed!

Atya, Fiú és Szentlélek, jöjj,
Csak Téged dicsér a menny és a föld!
Vegyed életünk, hadd éljünk veled!
Te vagy minden mindenben!

Nem választ tőled semmi el,
Szereteted átölel.
Élet, halál nem akadály…
Te vagy a győztes Úr s Király!

Atya, Fiú és Szentlélek, jöjj,
Csak Téged dicsér a menny és a föld!
Vegyed életünk, hadd éljünk veled!
Te vagy minden mindenben!

Alleluja, alleluja…

Csak neked zeng,
a szívem énekel.
Minden dobbanás
legyen tiéd!
Szegény szabad vagyok.
Nem árthat semmi már.
A kincsem, mindenem
te vagy!


Zene: Mező Misi, Gável Gellért
Söveg: Gável András

A dal az M2 Petőfi TV Akusztik műsorában is elhangzott