Sorozatunkban olyan előadókat mutatunk be, akik a maguk idejében valami újjal rukkoltak elő, akik példák lettek sokak számára, milliókat ösztönözve és bátorítva. Példájuk legyen mozgatóerő minden mostani tehetségnek és előadónak.

Előre a múltba

Persze, nem mindenkinek a küldetése az országos vagy nemzetközi szint. Ha te egy kis zenei klubot vagy beszélgetős műsort elindítasz egy 300 fős településen, vagy a fészen alkotsz valami kreatívat az 50 ismerősödnek – az is nagyon fontos. Ott, ahol vagy, azt, amit tudsz. Ha pedig nincs ilyen művészi pályád, akkor te lehetsz az, aki imádkozhatsz a környezetedben lévőkért, így a művészekért is.

A támogató imádság nélkül úgysem megy senki semmire. Az imádság is művészet, egyike a leghatékonyabbaknak. Annyiban más, hogy nem látják az emberek. Ám minden tevékenységünkben az a közös, hogy Isten dicsőségére tesszük. Az pedig másodlagos, hogy ez látható vagy rejtett. A lényeg az aktivitás.

Tartsatok velünk ezen az időkön átívelő utazáson! A rovat cikkei terveink szerint keddenként fognak megjelenni és ezen az oldalon gyűjtjük össze őket.