A Getty házaspár énekeit mintegy 100 millióan éneklik évente szerte a világon. Dalaik szépek, és teológiailag is gazdagok. Amellett, hogy újakat írnak, régebbi himnuszokat is népszerűsítenek. Egy ilyen csodaszép, 150 éve írt éneket adott elő Hanna a balatonboglári kilátóban tartott Reménység Estén:

A mennyben fenn a trónusnál

Gettyék legismertebb éneke az In Christ Alone, melynél Stuart Townend a társszerző. Ez az ének 2001-es születése óta ott van a top 10 legkedveltebb egyházi ének között. Annyira nemes hangzású, hogy az összes, valaha írt himnikus ének között is az egyik legkedveltebb. Ebből is látszik, hogy ez a stílus megújítható, és nagy köszönettel tartozunk a Getty házaspárnak, hogy ezt ilyen szépen és mívesen viszik végbe.

A dal egyik legkülönlegesebb változatát Christina Grimmie előadásában hallgathatjuk:

Christina Grimmie – In Christ Alone

Hitét a videó alatti szövegben tudatja: JESUS CHRIST IS MY LORD AND SAVIOUR AND I’m not ashamed of it (JÉZUS KRISZTUS AZ URAM ÉS A MEGVÁLTÓM, és ezt nem szégyellem vállalni). Ez a gyönyörű hangú lány mások énekeit dolgozta fel, és már akkor is milliók hallgatták. Aztán elindult az amerikai Voice versenyén, ahol óriási sikerrel szerepelt. Nem sokkal később, az egyik koncertje után lelőtte egy háborodott férfi. A hit felé tartó Justin Bieber is elsírta magát, amikor egyik koncertjén Christinára emlékezett.

Tudjuk, hogy ez csak rövid idő, amit a földön töltünk, és ezért igyekeznünk kell minden napot jól kihasználni. Ám ritka az, amikor valaki ilyen veretes mondatokat énekel, és ezek rövidesen be is teljesednek nála.

“Csak Krisztusban van reménységem… Vígasztalóm, mindenem mindenben… az Övé vagyok és Ő az enyém… nincs félelem a haláltól… Az első sírásomtól, utolsó lélegzetemig Krisztus határoz sorsom felől… Míg visszajön vagy hazahív, Krisztus erejében állok.”

Miután elment, további 4 millióan nézték meg ezt a videót, így ez az ének tovább szolgálja mondanivalójával az embereket. A Getty házaspár pedig felvett egy örökséget, folytatva és gazdagítva azt szépséges énekeikkel.