Szeretném elmesélni, hogyan használ fel az Úr az Ez az a nap! csapatában. A legfontosabb az egész történetben Mennyei Apukánk, aki hatalmas dolgokra képes! Amikor nem gondolod, akkor jön és óriási dolgokat cselekszik az életedben. Nekem két éve prófétált valaki, és azt mondta, hogy nagy szervezésekben veszek majd részt, sokakat elérek és ez által embereket az Úrhoz fogok vezetni. Nos, ez megtörtént! Egy év eltelte után, 2018-ban jött a felkérés, hogy nem szeretnék-e Ez az a nap! nagykövet lenni? Habozás nélkül igent mondtam. Akkoriban kerültem a Nagyváradi Worship Night csapatába is, ahol mára Welcome team leader lettem. Itt jött a képbe a 2017-ben kapott prófécia. Az Úr munkálkodik, nap mint nap!

Amint tudjátok több országban volt már Roadshow szervezve, s nekem jutott az a hatalmas lehetőség, hogy az aradi Roadshow-t – együtt a helyi Harvest gyülekezettel – megszervezzem. Nagy felelősség egy ezer fő feletti eseményt lebonyolítani. Rengeteg próba és akadály került elénk a szervezés közben. A legnagyobb ellenség az idő volt mert mindössze egy hónap állt a rendelkezésünkre. Mindez azonban nem állíthatott meg, mert az Úrnak igenis tervei voltak ezzel az eseménnyel, az ott megjelent emberekkel és a szervezőkkel. Az igei üzenet és dicsőítés alatt sok megújulás történt. Csodálatos volt, ahogy románok és magyarok együtt imádták az Urat!

Románok és magyarok együtt dicsőítettek Martin Smith vezetésével

Szervezőként nagyon izgultam és bevallom őszintén féltem is egy kicsit, hogy minden rendben menjen. Különös az az érzés amikor elkezdődik az esemény a sok munka és fáradozás után – ami nekem nagyon kellemes fáradtság volt, hisz tiszta és odaadó szívvel végeztem és továbbra is végzem a munkám, amit az Úr rám bízott –, körülnéztem a teremben, ami zsúfoltságig megtelt, és láttam ahogyan az emberek dicsőítenek. A meghatottságtól elkezdtem sírni, mert örültem és nagyon hálás voltam. Megtapasztaltam, hogy az Úr jelen van, s létrejött az esemény. Óriási öröm töltött el akkor ott, mert láttam azt, hogy az emberek boldogok és azt, hogy sikerült, győztünk az Úrban! Az Atya kegyelmével megvalósult a rendezvény! Hihetetlen érzés volt részese lenni annak, ami akkor ott történt! Sose feledd, mikor azt hiszed, hogy nincs tovább, semmi erőd és lehetetlen a helyzeted, akkor vagy a legerősebb, és akkor jön az igazi áldás!

Jövőre találkozunk a Puskás Arénában, ahol részesei leszünk egy hatalmas tervnek, látásnak, amit csak akkor valósíthatunk meg, ha ti is ott lesztek, hiszen az Ez az a nap! Ti vagytok! Ha még nincs jegyed ne habozz, vedd meg amíg lehet kapni! Gyere el, hogy együtt, egy szívvel tudjuk az Urat dicsérni, és hálát adni neki azért, hogy amit megígér, azt be is tartja! Ne feledjétek, azon a napon ti, akik eljöttök, lesztek Európa szíve. Mindenki, aki részt vesz, erősiti a mennyei alapot, a kereszténység alapját, és ezáltal az emberek megláthatják, hogy egyetlen reménye van csak a világnak, és az az Úr Jézus! Legyetek nagyon áldottak, találkozunk 2021. július 24-én a Puskás Arénában!

Dull Brigitta

A Harvest gyülekezet adott otthont az aradi Roadshow-nak