Ahogy az Ukrajna és Oroszország közötti erőszak fokozódik, szívünkben hordozzuk a kárpátaljai magyarság és ukrán testvéreink sorsát Isten beavatkozását kérve értük. Hívunk téged is, hogy csatlakozz az imádkozók sokaságához, mert hiszünk az ima erejében, hogy Isten képes cselekedni amikor gyermekei egy szívvel és közösen kiáltanak hozzá.

Közös imádság az ungvári Roadshow-n felekezeti és nemzetiségi határok nélkül

Amikor 2019-ben Ungváron tartottunk Roadshow-t egységben kiáltottunk Istenhez felekezeti és nemzetiségi hovatartozástól függetlenül. Erre van szükség most is.

Imádkozzunk, hogy az Oroszországgal fennálló feszültség csökkenjen. Járjunk közbe a kárpátaljai magyar gyülekezetekért és az ukrajnai egyházakért. Könyörögjünk az egyházi vezetőkért, akik pásztorolják gyülekezeteiket. Imádkozzunk, hogy szavaik és tetteik Isten szeretetét és békéjét tükrözzék közösségeik számára. Kérjük együtt Istent, hogy erősítse meg a térség lakóit az Ő jelenlétével. Imádkozzunk a bátorság és bölcsesség megújult lelkületéért. Könyörögjünk, hogy ebben a helyzetben sokan keressék Krisztust és találják meg Őt.