Amikor pár éve feltűnt a Maverick City, felfigyelhettünk egy nagyon szép hangú énekesnőre. Korán felismerhették a tehetségét, mert kétévesen már fellépett, és hétéves volt, amikor megírta első énekét.

Nézzük hol tart ma. Első dala színtiszta imádat, annak a megvallása, hogy számára milyen sokat jelent Jézus. Egy név, akire hivatkozhat. Ezzel mi is így vagyunk: egy név, akire hivatkozhatunk. 

One Name (Egyetlen név)

A háromgyermekes anyuka bizonyára megtanulta a hétköznapok során, hogy rábízza gondjait Istenre. Ekkora családban sok olyan helyzet áll elő, amikor már nem rajtad múlnak a dolgok, és objektíve nem tudsz mást tenni, mint hinni. Mi így gondolkodunk, de az igazság az, hogy minden pillanatunkhoz tőle kapjuk a szükséges feltételeket, legyen az levegő, víz, szerveink működése vagy a lehetőségeink.

Ha tudjuk, mi Isten akarata, akkor arrafelé kell mozogni. A Biblia sokrétűen tájékoztat bennünket Isten elképzeléseiről, így van mit átvinni a gyakorlatba. Erről szól a következő dal.

We Agree With Heaven (Egyetértünk a Mennyel)

Akusztikus változatban is kiadta Okay (Rendben van) című dalát, mely az aggódás, a nyugtalanság kezeléséről szól. Ennek ellenszere az Istenbe vetett bizalom, mivel ő odafigyel ránk, és bármilyen helyzetbe kerülünk is, jót tud kihozni abból. 

Okay (Rendben van)

Ehhez az albumhoz társul egy jókívánság is: „Remélem, ezek a dalok bemutatják azt az utat, amin Jézussal közösen járok. Azért imádkozom, hogy énekeim bátorítsák azokat, akik velem együtt haladnak ezen az úton.”

Tavaly tavasszal egy egész modern gospel hölgykoszorú kelt útra, hogy az USA húsz városában koncertet adjanak. Raine mellett ott volt TAYA, aki április 14-én fellép nálunk, Tasha Cobbs Leonard, Natalie Grant, Tamela Mann és Katie Torwalt is.

Egy énekes ismertetésénél a legfontosabbak a dalai. Raine énekeit jó hallgatni, mert őt magát jó hallgatni.

Ez ilyen egyszerű.