A július 23-i Ez az a nap! előtt egy hónappal országos ima- és böjtnapot hirdettünk meg, amelynek része volt a Puskás Aréna körüli imaséta. Az összejövetel lehetőséget adott arra, hogy személyesen is minél többen megláthassák közelről ezt a felfoghatatlan méretű épületet, ami júliusban imádsággal, Isten dicsőítésével és az ige hirdetésével lesz tele. 

“Az ima az egyik legnagyobb kiváltság, amivel keresztényként rendelkezünk. Isten ajándéka, hogy beszélgethetünk vele. Ő meghallgatja szívünket, és olyan módon válaszol, ami meghaladja az elképzeléseinket. A közösen elmondott imáknak különösen nagy ereje van. Éljünk ezzel a lehetőséggel, és könyörögjünk együtt a jubileumi Ez az a nap!-ért ezen a monumentális helyen!” – szólt meghívónk a Puskás Aréna körüli imasétára.

A jelen lévők közösen imádkozva háromszor járták körbe a hatalmas épületet, könyörögve a júliusi ima- és dicsőítő nap áldásaiért. Az imaséta során László Viktor alapító-főszervező, valamint Mike Sámuel és Győri Tamás lelkészek bátorító gondolatokat osztottak meg az összegyűltekkel. Az imádságban résztvevők közbenjártak többek között a színpadon szolgálókért, a lebonyolító stábért és mindenekelőtt a kilátogató vendégekért, hogy mindenki lelkileg megerősödve és megújulva térhessen haza majd azon a napon.

Összefoglaló videó

Mint ahogy hírt adtunk róla július 23-án a Puskás Arénában lesz az Ez az a nap! ima- és dicsőítő alkalom, amelyen a magyar és nemzetközi keresztény zenei élet közismert képviselői lépnek színpadra. Az esemény kiemelt vendége lesz a Bethel Music, Michael W. Smith és a Planetshakers. A külföldi előadók mellett a hazai keresztény könnyűzene színe-javát is láthatjuk majd. A nemzet stadionjában megvalósuló rendezvénynek fontos része lesz a közös imádság, az igei üzenetek átadása, valamint az evangélium hirdetése és megtérésre való buzdítás. Az eseményen végén minden résztvevő egy díszkötetes Jézus-Bibliát kap ajándékba.

A rendezvényre – melyre ingyenes buszok és különvonatok indulnak az egész Kárpát-medencéből – minden korábban megvásárolt jegy ugyanazokkal a feltételekkel érvényes. Kapunyitás 12 órakor, a program 14 órától 22 óráig tart. A rendezvény oltási igazolvány és teszt nélkül is látogatható. A Puskás Aréna lelátója fedett, védett az esőtől, így az esemény rossz idő esetén is megtartásra kerül. Jegyvásárlás, fellépők bemutatása és minden további információ a www.ezazanap.hu honlapon.

Imaséta június 23
Imaséta június 23