A nemzetközileg elismert dicsőítő zenekar, a Planetshakers kiadta “A Very Merry Christmas” című karácsonyi dalát, melyen a csapat vezetői, Joth Hunt, Andy Harrison és Josh Ham működnek közre, és a gitáros Mateus Asato és a billentyűs Jesus Molina figyelemre méltó zenei stílusa jellemzi. A jazzes, vidám új szám a családot, az együttlétet és Jézust, mint a karácsony igazi lényegét ünnepli.

“Amikor azon töprengtem, hogy mit csinálhatnék legközelebb, arra gondoltam, hogy jó lenne egy modern feldolgozás a ‘We Wish You a Merry Christmas’-re, így született meg ez a dal. Az ‘A Very Merry Christmas’ készítése közben meghívtam két nagyszerű zenészt, Mateus Asato-t és Jesus Molina-t, hogy kölcsönözzék tehetségüket gitáron, illetve billentyűs hangszereken. Mindennek az eredménye egy nagyon szórakoztató szám lett, amit öröm hallgatni és együtt énekelni!” – mondta el Hunt az új dalról.

“A karácsony arról szól, aki azért jött, hogy életet, örömöt, békét és még sok minden mást adjon nekünk” – teszi hozzá a Planetshaker-ből Joshua Brown. “Szeretnénk, ha a zenénk tükrözné a Krisztusban található örömöt és életet, és nincs is jobb alkalom, mint most, hogy ezt egy karácsonyi dallal ünnepeljük!”.

Az “A Very Merry Christmas” a tavalyi, nagy sikerű “It’s Christmas Live” című albumot követi, amely a Planetshakers eredeti karácsonyi dalai mellett klasszikus kedvencek egyedi zenei interpretációját is tartalmazta.