A Fireflight egy időszerű, reménnyel telített dalszöveges videót adott ki “Keep Your Head Up” címmel, amely a tavalyi Who We Are című lemezen is szerepelt. A “Keep Your Head Up” már a keresztény rádiókban is hallható, valamint az összes nagyobb streaming platformon elérhető.

A Fireflight számára a dal üzenete egyszerre személyes és mélyen egyetemes. “Szorongás, depresszió, betegség, veszteség, halál, visszaélés, düh, félelem, zavarodottság és frusztráció mind olyan dolgok, amelyekkel jelenleg mindannyian találkozunk valamilyen szinten” – osztja meg Glenn Drennen gitáros. “Ezek olyan dolgok, amelyekkel az emberiségnek mindig is szembe kellett néznie, mióta a bűn a világra jött. A reményre mindig is szükség volt, van és lesz.

Ezt az életadó üzenetet egy szárnyaló zenei hangszerelés kíséri, amelyhez Glenn és Justin Cox zökkenőmentes gitárriffjei, Wendy Drennen basszusgitárja és Dawn Michele mély éneke társul. A dal társszerzője és producere Josiah Prince (Disciple) volt. Mindenki, aki részt vett benne, ugyanazt az üzenetet akarta közvetíteni. “Azt akarom, hogy a hallgatók tudják, hogy Jézusban van egy Megváltó, aki szereti őket” – magyarázza Glenn. “Hogy egy kis remény, kedvesség, irgalom, empátia és kegyelem lehet az, ami valakinek az életét jobbra változtatja… még akkor is, ha nincs azonnali megoldás a helyzetükre.”

Fireflight: Keep Your Head Up

I hear you say you’re broken
I hear you say you’re barely holding on
Holding on

I can see you’ve fallen
I can feel you’ve started letting go
Letting go

I can’t say it’s gonna get easier
Every day fighting to keep hope alive
Keep your head up, my child
Through it all you’re never gonna walk alone
I’ll take every step, every fall by your side
Keep your head up, my child

As the road gets harder
It only makes you stronger
Pushing on
Pushing on

And in your darkest hour
When life beats you down
I’ll carry you
I’ll carry you

When you’re on the edge
I will hold you tight
When you’re all alone
I can help you fight
I will hold the torch
In the blackest night for you

There’s no shame in letting go
I’ll hold on to you
I’ll never stop holding on to you