Ha eddig a Maverick City volt a kedvenced, akkor hallgasd meg a COR Worship Collective csapatát. Könnyen kettő lesz az egyből.

A jó zenéről keveset kell írni, azt hallgatni kell.

Sweet Melody (Édes dallam):

A helyszín Kansas City, ahol például van egy közösség, ahol 1999 óta folyamatosan, napi 24 órán át imádkoznak. Az IHOP nagyon sok áldást adott tovább, és millióknak példa arra, hogy miként lehet Jézust átadott élettel, intenzíven szolgálni. Ebben a városban ténykedik a COR csapata a Church of Resurrection (Feltámadás gyülekezet) zenei csapata, akik minőségi dalokkal szeretnék dicsőíteni Megváltójukat.

Ez fontos hozzáállás, mert akik felteszik maguknak ezt a mércét, azok minden alkalommal át is szeretnék ugrani. Egy ilyen szempontrendszer azt jelenti – és ez az itthoni előadókra is érvényes -, hogy addig nem állsz meg, amíg a hangzás, a felvétel el nem éri azt a szintet, amit megálmodtál. Ez minden zenei műre igaz, dallamra és szövegre egyaránt. Ilyen igényes dal a következő is.

Affection of Your Heart (A szíved vonzódása):

Ha pedig vidámabb szeretnénk lenni, akkor erre kiválóan alkalmas a

Sing My Soul, Rejoice (Énekelj lelkem és örülj):

A COR Worship csapata jó és jobb dalokat ad nekünk, s ha így folytatják, nagyon sokaknak nagyon sok örömet és Istenhez közelebb vivő pillanatot fognak szerezni.

A jelenlegi dicsőítő zenék hallatlanul sokszínűek. Bármilyen hangulatban is vagyunk, hallgathatunk olyat, ami sokat jelent, ami felfelé emel. A mindennapi helyzeteinkbe lépnek be, és azzal a megélt hittel, amilyennel a szerző megírta, erősítik a mi reményünket és hitünket is. A dicsőítő énekekben ráadásul van egy láthatatlan plusz is, ami a Menny légköre. Mivel ott teljes szabadság van, bennünket is képes az ilyen ihletett zene szabadabbá tenni. Amikor pedig egyedül vagyunk, érdemes – akár a mi kis esetlen, olykor hamis módján – dicsőíteni az Urat. Gyakoroljunk – egy örökkévalóságon át ezt fogjuk tenni.