Az Agapé Worship 2022 októberében egy új, dicsőítő dalokból álló albumot vett fel egy régi gyárépület emeleti csarnokában. A szenvedélyes dicsőítők körében készült felvételen a közismertek között saját új dalaik is megjelennek, közöttük az album címadó dala a ‘Szavak nélkül’ is, mely magával ragadó őszinteséggel fejezi ki az ember közeledését az Örökkévaló irányába.

A dal szövegírója ezt írta a dal születéséről:

“A dal 2022 márciusában született. Ebben az időszakban sok olyan emberrel beszélgettem akik elbizonytalanodtak a céljaikkal és a hitükkel kapcsolatban. Olyanokkal akik úgy érezték, megerősítésre lenne szükségük afelől, hogy Isten nem feledkezett meg rólunk. Szerettem volna írni egy dalt ami arra emlékezteti az embereket, hogy Isten hallja a néma kiáltásainkat és akkor is hűséges amikor mi nem érezzük magunkat annak.”

Hegedűs Benjámin

A csapat célja ezzel a különleges környezetben megrendezett dicsőítő esttel egy olyan légkör megteremtése volt, melyben Isten jelenléte gyógyít, helyreállít és inspirálni tud az egyéni küldetésünk betöltésére.

A teljes album 2023. május 19-i megjelenéséig minden pénteken egy-egy dal premierjére lehet feliratkozni. Elérhető az ismert zenecsatornákon.