A Winning Team című Joth Hunt producerelte és élőben került rögzítésre a 2024-es Planetshakers konferencia résztvevőinek közreműködésével. Az album az ausztrál közösség válasza arra a győzelemre, amelyet Jézusban találtak.

Sam Evans lelkész szerint az album az elmúlt év során átélt elképesztő győzelmek kifejezése. „Ez az év valóban különleges volt, hiszen láttuk, hogyan hoz Isten lehetetlen áttöréseket emberek életében és helyzeteiben. Remélem, hogy amikor az emberek ezeket a dalokat hallgatják, ugyanazt az örömöt érzik majd, amit mi, amikor ezeket énekeljük. Szeretnénk, ha ők is megértenék, hogy Jézusban győztesek vagyunk, és megtapasztalnák az ebből fakadó örömöt.”

Hunt az album címadó daláról beszélve így fogalmazott: „Olyan érzés, mintha egy sporteseményen lennél, ahol a csapatod megnyerte a bajnokságot, és mindenki együtt ünnepel. A dalban még menetelő dobok és rézfúvósok is megszólalnak, hogy megragadjuk azt a nagyszerű ünneplést, amit Jézus értünk tett, és a győzelmet, amit a kereszten aratott.” Hunt hangsúlyozta, hogy keresztényekként mi is a győztes csapat részei vagyunk.

A “Winning Team” album címadó dalán kívül olyan számokat is tartalmaz, mint a „Wash Over Me,” amely arra emlékeztet, hogy fordítsuk a tekintetünket Jézusra, valamint a vidám „Delight,” az energikus „Praise On It,” és a himnikus „You Have My Heart”.

Hunt szerint ezek a dalok segítenek emlékeztetni minket arra, hogy Isten jelenléte képes elmosni a fájdalmat és a szomorúságot, még akkor is, ha a körülmények nem változnak meg azonnal. „A dalok éneklése megváltoztatja a szívünket és a perspektívánkat” – mondta.

A Planetshakers 2025. május 31-én ott lesz a következő Ez az a nap!-on, amely a szombathelyi Haladás stadionban kerül megrendezésre. Minden infó honlapunkon.