A nyár folyamán több tucat gyülekezetet képviselve, 80 dicsőítő közreműküdésével került sor egy Istent imádó alkalomra az Agapé Gyülekezetben. A rendezvényen született felvételek az elmúlt hetekben a YouTube-on is közzé lettek téve, melyeket nagy szeretettel ajánlunk mindenkinek.

Jóföldi Szabolcs, az Agapé Worship dicsőítésvezetője így emlékezik vissza az alkalomra:

“A dicsőítők kezében – és persze a torkában – hatalmas lehetőség áll rendelkezésre ahhoz, hogy hidakat építsenek, a harmóniák és ritmusok segítségével egységet teremtsenek. Amikor a világjárvány következtében kirótt otthonmaradási kényszerből felszabadítva több tucatnyi közösségből egy akarattal és céllal, egy helyre tömörülnek az Isten jelenlétére szomjas emberek, megmozdul a hely. Megtörténik az, amire elhívattunk: megváltozik a légkör, a Mindenható jelenlétében időzhetünk.

Nem tettünk mást, csak amit amúgy is szoktunk, mégis valami merőben új dolog született azáltal, hogy béreltünk hat reflektort, és elindítottuk a felvétel… Persze ezt hosszas előkészítés után hónapok lázas utómunkája követett, aminek eredményét az Agapé Worship csatornáján láthatjuk és hallgathatjuk. Végtelenül hálásak és boldogok vagyunk hogy dalaink a médián keresztül sokakhoz eljuthatnak, a szenvedélyes pillanatok bátorítást, hitet és reményt fakasztanak, inspirálhatnak valami többre – olyasmire, amit csak az élő Istennel való kapcsolat képes nyújtani az életben!”

A Live Session teljes felvétele megtekinthető alább, vagy dalonként az Agapé Worship YouTube-csatornáján.

Agapé Worship – Live Session (Teljes felvétel)